Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ-ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ: 0-1

                                                         3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(03-11-2012, ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Η σειρά των καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων συνεχίστηκε για τους Τελωνειακούς και αυτή την αγωνιστική, παρότι η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα της Α.Π.Δ.Π.Χ./Γ.Ε.Δ.Δ. έπαιξε πάρα πολύ καλά και αν ήταν πιό τυχερή θα μπορούσε να φύγει από το γήπεδο με καλύτερο αποτέλεσμα. Το ότι το μοναδικό γκολ των Τελωνειακών που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα σημειώθηκε στο 90ο λεπτό, τα λέει όλα.
Παρότι πριν την έναρξη του αγώνα και βάσει των αποτελεσμάτων των δύο πρώτων αγωνιστικών, φαβορί για την τελική επικράτηση ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα των Τελωνειακών, ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίροπος. Από την μία πλευρά οι φιλοξενούμενοι να έχουν τη συνεχή πρωτοβουλία και να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση και από την άλλη οι γηπεδούχοι να παίζουν κλειστά και να δίνουν μεγάλη βάση στην άμυνά τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Τελωνειακοί να μην βρίσκουν ανοιχτούς διαδρόμους και να μην μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες. Έτσι αναπόφευκτα το ημίχρονο έληξε ισσόπαλλο χωρίς γκολ και χωρίς σημαντικές φάσεις.
Στην ανάπαυλα οι Τελωνειακοί ανασυντάχθηκαν και αποφάσισαν να βγούν πιό αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας περισσότερο επιθετικά, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν δέχθηκαν πίεση στην άμυνα και ο τερματοφύλακάς τους ήταν απλός θεατής του αγώνα. Οι γηπεδούχοι βέβαια συνέχισαν με τήν ίδια επιτυχημένη συνταγή του πρώτου ημιχρόνου: προσοχή στην άμυνα και εκμετάλλευση των κενών χώρων με αντεπιθέσεις.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου άρχισαν να δημιουργούνται οι πρώτες φάσεις στα καρέ των γηπεδούχων. Σε αυτό βοήθησε η προώθηση από την άμυνα στο κέντρο του Αργύρη Χασιώτη, για τους Τελωνειακούς, γεγονός που μείωσε τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών της ομάδας του. Έτσι η ομάδα τους άρχισε να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και ορθόδοξη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μεγάλη συμβολή στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος είχε και η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για τους Τελωνειακούς, στο 60ο λεπτό, του Παναγιώτη Παπαδόπουλου στη θέση του Σπύρου Πίνα που επανεμφανίστηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Από το σημείο αυτό και μετά ο αγώνας ήταν αποκλειστική υπόθεση των Τελωνειακών που ήταν συνεχώς στην επίθεση με τη μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη. Ρόλο έπαιξε και η αποβολή παίχτη των γηπεδούχων, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, μετά από αψυχολόγητη ενέργεια.
Έτσι, έστω και στο 90ο λεπτό, οι Τελωνειακοί κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, με το μόνιμο σκορερ τους Γιώργο Αγριμάκη. Ο ελάχιστος χρόνος που απέμενε δεν άφησε περιθώρια για αντίδραση από την πλευρά των γηπεδούχων και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Τελωνειακούς νικητές με 1-0 και χαρούμενους όχι μόνο για τη νίκη τους αλλά και για την πολύ καλή τους εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Από την άλλη μεριά μόνο απογοήτευση επικρατούσε στην πλευρά των γηπεδούχων αφού έφτασαν στην πηγή αλλά δεν κατάφεραν να πιούν νερό.
Από την ομάδα των Τελωνειακών πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο σκόρερ Γιώργος Αγριμάκης και ο Λευτέρης Πρωτόπαπας πού έχει δέσει την άμυνα της ομάδας του και τους ακολούθησαν ο Αργύρης Χασιώτης, ο Θόδωρος Καφάσης, ο Διονύσης Ηλιόπουλος, ο Γιώργος Βαρβαρίγος και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος το λίγο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε.
ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ: Μανουράς-Αμυγδαλής Λεωνίδας, Καπραντζάς Νίκος, Καπραντζάς Παναγιώτης, Πρωτόπαπας Λευτέρης, Βαρβαρίγος Γιώργος, Χασιώτης Αργύρης, Καφάσης Θόδωρος, Κυβελέας Δημήτρης, Ηλιόπουλος Διονύσης, Πίνας Σπύρος, Αγριμάκης Γιώργος (Λυμπέρης Άγγελος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Μητρόπουλος Σωτήρης, Βαΐτσης Γιώργος, Μαυρογιάννης Στράτος, Καλιάφας Τάσος, Σαμιωτάκης Γιώργος).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ (Τελωνειακός-Πρωταθλητής)

Μεταφέρω τις πληροφορίες που μου έστειλε ένας φίλος αυτούσιες! Γνώριζα ότι ο Θοδωρής είναι σημαντικός αθλητής αλλά δεν γνώριζα την πραγματική του αξία. Τον γνώριζα σαν (και) ικανότατο ποδοσφαιριστή, όταν του το επιτρέπει η ιστιοπλοϊα, και ένα από τα καλύτερα παιδιά της ομάδας, αλλά όχι το πραγματικό μέγεθος του ταλέντου του!   "Ο Θοδωρής Πολυχρονίδης στα δυο χρόνια του ως βασικός της ομάδας ιστιοπλοΐας ΑΤΑΛΑΝΤΗ έγινε μοχλός επιτυχίας που ανέβασε την ομάδα από την 819η θέση στην παγκόσμια κατάταξη στην σημερινή 29η, και συνεχίζει. Ως ένα από τα νεαρώτερα ταλέντα της σύγχρονης ιστιοπλοικής ιστορίας του τόπου ασχολήθηκε με την επιτυχία της ομάδος στη θάλασσα αλλά και με τις οργανωτικές δυσκολίες του να μεταφέρεις υλικό και κόσμο επιτυχημένα και άνετα σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι σημαντικές επιτυχίες των τελευταίων ετών είναι: Το πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Platu25 του 2011 και σε όλους του αγώνες της κατήγορίας αυτής στην Ελλάδα το 2011. Στο εξωτερικό οι πιο ση
"Καυγάδες στην Κιότζα" του Κάρλο Γκολντόνι (2009) Σκηνοθεσία: Χρήστος Μπόσμος Σκηνικά-Κουστούμια: Άγγελος Δελής Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος Φωτισμοί: Κώστας Χλίβας Διανομή Κανόκια: Έμυ Μπίρμπιλα Λουτσέτα: Αφροδίτη Σκαμπαρδώνη Κυρά Πάσκουα: Ελένη Μεταξά Κυρά Λίμπερα: Ματίνα Γαρεδάκη Ορσέτα: Ειρήνη Κυριαζοπούλου Κέκα: Ντίνα Χαϊδεμενοπούλου Τόφολο: Δημήτρης Κακαβούλας Κυρ Βιτσέντσο: Νατάσα Κυριακίδη Καπετάν Τόνι: Σοφία Παπαδή Μπέπε: Κωνσταντίνος Καϊόπουλος Τίτα Νάνε: Γιάννης Πολυτσάκης Καπετάν Φορτουνάτο: Χρήστος Μπόσμος Ιζίντορο: Βαγγέλης Λάσκαρης Κλητήρας: Πέτρος Θέμελης Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2009 στο θέατρο "Altera pars" και επαναλήφθηκε στο ίδιο θέατρο από 25 έως 31 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου. Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στις 28 Μαρτίου 2009, παρουσιάστηκε στο "Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών" στα Ιωάννινα. Η αρτιότητα της οργάνωσης της παράστασης αυτής (που επιμελήθηκε η 7η Ε.Τ.Υ. με τη συνδρομή όλω

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ!

Σαββατοκύριακο γολγοθάς για την ποδοσφαιρική μας ομάδα! Η ομάδα μας την Κυριακή 31/10/2010, την επομένη του μεγάλου ντέρμπι με τον ΟΕΚ (Σάββατο 30/10/2010 στις 15:00 στο Δ γήπεδο Ηλιούπολης) μεταβαίνει στην Ιτέα για ένα ακόμη παιχνίδι! Η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα δώσει στην Ιτέα φιλικό παιχνίδι με την μικτή ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της περιοχής προς τιμήν του συναδέλφου-ποδοσφαιριστή Κώστα Καραγιάννη ο οποίος επί σειρά ετών έχει τιμήσει τη φανέλα της ομάδας μας, μεταβαίνοντας μάλιστα για κάθε παιχνίδι από την Ιτέα, όπου διαμένει μόνιμα, στην Αθήνα. Ο Κώστας Καραγιάννης έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στα Ελληνικά γήπεδα  ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε διάφορες ομάδες, ενώ συνεχίζει να υπηρετεί την μεγάλη του αγάπη ακόμη και σήμερα, ως τεχνικός. Η αναχώρηση της ομάδας μας θα γίνει το πρωί της Κυριακής στις 7:30 πμ από την πλατεία Καραϊσκάκη και μπορούν να συμμετάσχουν όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο τηλ 6974364317 (Άγγελος Λυμπέρης). Μετά το παιχνίδι